• Snelle bezorging binnen
  24 uur!
 • Bezorgkosten €6,95
  voor héél Nederland
 • Veilig betalen en achteraf betalen mogelijk
088-1108095
Klantenservice open
 • Betalen met iDeal
 • Betalen met Visa
 • Betalen met Mastercard
 • Betalen met Paypal
 • Betalen met Afterpay

Ruilen en retourneren

Met betreking tot het ruilen en retourneren hanteert de GiftCompany, overeenkomstig met het herroepingsrecht, de volgende regels:

Het retourneren van niet verse producten.

Niet verse producten zoals wijn, champagne, knuffels en andere cadeau artikelen kunt u binnen 14 dagen na ontvangst van de bestelling zonder opgave van reden aan ons retourneren. U ontvangt dan het gehele aankoop bedrag inclusief de bezorgkosten zo spoedig mogelijk terug, uiterlijk binnen 14 dagen na de ontbinding van de overeenkomst. Onderaan deze pagina kunt u een herroepingformulier vinden, maarmee u de ontbinding van de overeenkomst kunt melden.

De volgende regels gelden bij herroeping:

1) Het product mag niet beschadigd zijn. Voor wijn en champagne geldt dat het etiket in originele staat moet zijn.Graag terugsturen met originele verpakking indien dat redelijkerwijs mogelijk is.

2) Indien uw als consument meer doet met de producten dan enkel het beoordelen om te bepalen of u het wilt houden, dan wordt eventuele ontstane schade - met waardevermindering tot gevolg - in rekening gebracht bij de consument. Uiteraard mag u de producten wel beoordelen zoals u dit zelf ook in een winkel zou mogen doen.

3) Het product moet worden teruggestuurd met vermelding van het ordernummer. Dit ordernummer treft u aan op het verzendetiket en op de ontvangstbevestiging.
De producten kunt u adresseren aan Giftcompany, Koningin Julianaplein 10, 2595 AA 's-Gravenhage.
De verzendkosten van retourneren komen voor uw rekening. Verzendkosten voor pakketbezorging kunt u o.a. vinden bij pakketbezorgers als TNT Post.

4) Producten die kunnen bederven binnen de bedenktermijn, zoals boeketten en fruitmanden, kunnen niet worden geretourneerd. Etenswaren en conserven zijn na het verbreken van de verzegeling uitgesloten ivm gezondheidsbescherming. Dit geldt ook voor wijn (reden: kwaliteit kan niet meer gegarandeerd worden).

Modelformulier voor herroeping

Indien u de overeenkomst wilt herroepen (binnen 14 dagen na ontvangst) kunt u gebruik maken van het onderstaande formulier / template. Dit formulier kunt u ons e-mailen: klantenservice@giftcompany.nl. Na het insturen van dit formulier ontvangt u van ons een bevestiging en heeft u 14 dagen de tijd om de producten terug te sturen.

Adres voor retourneren producten

Giftcompany.nl
Pesetaweg 67

2153PJ Nieuw-Vennep

 

Ik/Wij* deel/delen* u hierbij mede, dat ik/wij* onze overeenkomst betreffende de verkoop van de volgende producten: [aanduiding product]* de levering van de volgende digitale inhoud: [aanduiding digitale inhoud]* de verrichting van de volgende dienst: [aanduiding dienst]*, herroept/herroepen*

Besteld op*/ontvangen op* [datum bestelling bij diensten of ontvangst bij producten]

[Naam consumenten(en)]
[Adres consument(en)]
[Handtekening consument(en)] (alleen wanneer dit formulier op papier wordt ingediend)

* Doorhalen wat niet van toepassing is of invullen wat van toepassing is.